VvE beheer Rotterdam

Al ruim 15 jaar is Twinss VvE beheer actief in het beheren van VvE’s en de bijbehorende activiteiten. Twinss VvE beheer in Rotterdam staat voor het verbeteren van de structuur, kwaliteit, continuïteit en de optimalisatie van VvE’s. Onze specialisatie is breed; Twinss ontzorgt u op het gebied van administratieve tot bestuurlijke taken.

Onze kwaliteit herkent u aan het SKW-certificaat. Het kwaliteitskeurmerk voor VvE beheerders. Ons SKW-certificaat garandeert dat u kunt rekenen op een betrouwbare en deskundige VvE beheerder. Dankzij de specialisatie en certificering kunt u rekenen op kwaliteit en professionele administratie die voldoet aan uw, en de wettelijke kaders.

VvE beheerders Rotterdam

Onze VvE beheerders in Nederland staan ook in Rotterdam staan voor u klaar. Of u nu het liefste alle aspecten van uw VvE beheer aan ons overdraagt, of juist alleen gedeeltelijk onze deskundigheid nodig heeft: Twinss VvE beheer Rotterdam past zich aan aan uw wensen. Dankzij de expertise van onze VvE beheerders heeft u verder geen omkijken meer.

Een goed VvE beheer is gebaseerd op een sterke samenwerking. Twinss kijkt allereerst naar de  behoefte van uw VvE beheer in Rotterdam, zodat we onze zekerheden kunnen nastreven. Zo bieden we voor specifieke wensen een specifieke oplossing. Daarnaast voeren we duidelijke communicatie binnen het beheer van uw VvE, tussen u, ons en alle betrokkenen. Dit zorgt voor een sterke onderlinge samenwerking. De werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren, van het bestuurlijk tot technisch aspect uw VvE in Rotterdam blijven zo overzichtelijk. Voor u én Twinss.

Administratief VvE beheer Rotterdam

Twinss verricht sinds ruim zeven jaar VvE beheer van VvE De Meridiaan in Rotterdam . Voor 92 appartementen in de havenstad verzorgen wij het administratief, financieel en technisch beheer. De Meridiaan is één van de meerdere VvE’s in Rotterdam waarvoor wij het VvE beheer verzorgen.

Waar kunt u op rekenen?

• Technisch advies en projectbegeleiding bij planmatig onderhoud.
• Raamovereenkomsten met kwalitatief hoogwaardige leveranciers.
• Twinss app: eenvoudig communiceren via de smartphone.

Bij Twinss VvE beheer zijn wij continu bezig met het innoveren en verbeteren van onze procedures. Daarom kunt u rekenen op volledige deskundigheid, optimale service op al uw wensen.

Ook kunt u rekenen op een gedegen overstapservice. Via onze overstapservice maakt u de juiste keuze.

Meer informatie over de overstapservice

Technisch VvE beheer Rotterdam

Onze beheerteams staan klaar om uw vereniging van eigenaren in Rotterdam van A tot Z te ontzorgen.

De beheerteams van Twinss bestaan uit 6 medewerkers: 3 VvE beheerders, 1 Interne VvE beheerder, 1 financiële medewerkers en een 1 bouwkundige medewerker. Hiermee hebben wij de kennis in huis om zowel kleine als grote onderhoudsprojecten aan te pakken.

Uw gebouw moet voldoen aan verschillende eisen, eisen omtrent de bouwkundige maar ook technische staat. Een belangrijk punt is het MJOP: het meerjarig onderhoudsplan. Met een sterk MJOP bent u altijd voorbereid op de toekomstige kosten en onderhoudsmomenten van uw gebouw(en). Naast een MJOP is het ook belangrijk om een MJOB goed in orde te hebben. Dit betreft meerjarig onderhoudsbegroting, zodat u de kosten kunt analyseren, meten en aanscherpen waar nodig. Natuurlijk kunt u op ons rekenen voor deskundig advies.

Vanwege de complexe eisen denken we graag met u mee, in een overzichtelijke werkwijze, waarin al uw belangen en wensen meegenomen worden. Twinss maakt een duidelijk rapport, zodat u alles overzichtelijk heeft. Daarnaast staan we klaar om alle reparatieverzoeken in behandeling te nemen die betrekking hebben op uw VvE in Rotterdam.

Onze eigen software voor VvE beheer in Rotterdam

Wist u dat u met behulp van onze eigen software, Twinq, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw VvE beheer in Rotterdam kunt volgen? Bij Twinss wordt u voorzien van een gedegen en goed te volgen administratie, een administratie die voor iedere vereniging van eigenaren van groot belang is.
Op deze manier krijgt u een beter beeld over de huidige staat van uw VvE beheer, op technisch, bestuurlijk en financieel vlak.

Dankzij onze SKW-certificering kunt u erop vertrouwen dat wij alle kennis in huis hebben om een gedegen en professionele administratie te voeren.

Meer weten over VvE beheer Rotterdam?

Wij zijn in verschillende delen van Nederland actief om VvE’s te helpen met het administratieve, technische en bestuurlijke beheer. Wij zijn naast Rotterdam, actief in Utrecht, Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Breda, Haarlem, Hilversum, Alkmaar en Almere. Wilt u meer informatie ontvangen over VvE beheer in Rotterdam? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u zich op onze website inlezen als u benieuwd bent naar de ervaringen van andere VvE’s in Rotterdam en omstreken waar we mee samenwerken.

Wilt u meer weten over het verbeteren van uw VvE beheer? Of meer inzicht in kosten en tarieven?Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan via de knop hieronder.

Overstappen moeilijk?

Niet met de Twinss overstapservice.