verenigen-van-belangen

Technisch beheer VvE

Minder zorgen & betere kwaliteit voor uw VvE

Verenigen van belangen

Als iedereen inziet wat de gezamenlijke belangen van de VvE zijn, komt dit tot uiting in het beheren van de gezamenlijke eigendommen en het onderhouden hiervan. Wij verenigen alle belangen voor het perfecte technische beheer.

Technisch beheer VvE uitbesteden: minder zorgen en betere kwaliteit

Eén van de taken van een Vereniging van Eigenaren is het technisch beheer: het verzorgen van het technisch beheer en het onderhoud van het gebouw. Een belangrijke verantwoordelijkheid waarbij de aanwezigheid van bouwkundige expertise van belang is. Het technisch beheer van een VvE kost relatief veel tijd. Door het uitbesteden van het technisch beheer van uw VvE, verbetert u de kwaliteit van het technisch beheer. Bovendien kost het u als VvE bestuur minder tijd.

Hulp nodig bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB)?

De basis voor goed technisch beheer van uw gebouw of complex is de meerjarenonderhoudsbegroting. Heeft uw VvE al een goed MJOB? Dan nemen we die als uitgangspunt. Is er nog geen (goede) begroting? Dan stellen wij dat in overleg met u op. Ons team van specialisten heeft hiervoor alle nodige kennis in huis. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de begroting aansluit op het reservefonds van de VvE. Wij adviseren u graag over het opstellen van een goede MJOB.

Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB)

Wij kunnen de volgende MJOB-werkzaamheden voor u verzorgen:
• MJOB opstellen
• Aansluiting van de MJOB op het reservefonds van de VvE
• Spaaradvies samenstellen
• Jaarlijkse controle planmatig onderhoud
• Actualisatie MJOB
• Totaal beheer van de MJOB

Technische kosten voor de VvE: de meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB)

Groot onderhoud, onverwachte reparaties: de kosten van het technisch beheer kunnen snel oplopen. Natuurlijk wilt u als bestuur van een VvE vooraf zo goed mogelijk weten waar u aan toe bent. Zoals hierboven al uitgelegd speelt de meerjarenonderhoudsplan (MJOP) een belangrijke rol. Door onze proactieve aanpak, waarbij uw belangen altijd voorop staan, houden wij de kosten voor u in de hand.

Reparatie en dagelijks onderhoud VvE

Bij goed technisch beheer van uw VvE hoort natuurlijk ook het dagelijks onderhoud en het uitvoeren van reparaties. Voor dringende storingsmelding kunt u ons 24/7 bereiken. Minder dringende reparatieverzoeken voor gemeenschappelijke VvE onderdelen lopen via het Twinss portaal. Het portaal zorgt voor een efficiënte en effectieve afhandeling van meldingen. Alle meldingen zijn voor iedereen op elk moment te raadplegen. Hierdoor heeft iedereen altijd een actueel overzicht van de status van een melding. Dankzij het portaal ontzorgen wij het VvE bestuur of de technische commissie.

Onze beheerteams staan voor u klaar

Wilt u het technisch en bouwkundig beheer VvE uitbesteden? Onze beheerteams staan klaar om uw vereniging van eigenaren van A tot Z te ontzorgen. Onze beheerteams bestaan uit twee VvE beheerders, een financieel beheerder en een administratief beheerder. Zo is er altijd iemand bereikbaar, die u verder kan helpen bij uw specifieke vraag over uw vereniging van eigenaren.

Wilt u weten wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Wilt u ontzorgd worden door onze proactieve beheerteams? Heeft u vragen over uw huidige MJOB VvE of heeft u nog geen goede begroting? Neem vrijblijvend contact op. Wij staan u graag telefonisch te woord via 088-3040800.