Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

De zekerheden

Samen sta je sterk

De kosten van uw VvE beheer

Voor zekerheid over de kosten van uw VvE beheer kunt u terecht bij Twinss. Ons VvE beheer geeft u ondersteuning bij het creëren van overzicht en duidelijkheid bij de kosten voor het beheer van uw VvE. Twinss VvE beheer is in bezit van het SKW productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars (SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen’). Dit certificaat garandeert dat wij een betrouwbare en deskundige VvE-beheerder zijn. Als SKW-gecertificeerde VvE beheerder richten wij ons volledig op uw wensen om zo een optimale service te bieden. Voor u betekent dit een garantie in onze betrouwbaarheid, voor ons dauidelijke richtlijnen. En dat altijd tegen een scherp tarief voor uw VvE beheer. Hier vertellen wij u graag meer over.

Twinss VvE beheer: kosten en zekerheden

Voor de kosten die u aan Twinss uitbesteed garanderen wij u bepaalde zekerheden. U wilt natuurlijk weten wat u van ons kunt verwachten. Daarom in het kort: wat houdt het VvE beheer bij Twinss precies in?

Bij het beheren van een VvE komen meerdere zaken aan bod. In de akte van splitsing zijn de gemeenschappelijke zaken binnen uw VVE opgenomen. In de ledenvergadering wordt bepaald welke diensten uitbesteed kunnen worden aan een beheerder.

U kunt hierbij een voorbeeld nemen aan:

  • Het uitvoeren van de administratie
  • Het regelen van de financiën
  • Het incasseren van incasso- en servicekosten
  • Het regelen van onderhoud aan gezamenlijk eigendom

Nu u een overzicht heeft van onze werkzaamheden, is het van belang om te weten hoe we de kwaliteit van deze werkzaamheden continu blijven waarborgen. SKW voert jaarlijks een audit bij ons uit. Al onze zaken worden tijdens deze audit uitvoerig bestudeerd en doorgenomen. Van onze werkprocessen tot ons financiële beheer, van administratie tot ons technisch beheer: alles wordt onder de loep genomen. Dit betekent dat wij onze processen en beheer altijd continu verbeteren. Zo kunnen we u verzekeren dat uw VvE beheer in betrouwbare handen ligt.

Gegarandeerd het juiste tarief voor uw VvE beheer

U wilt natuurlijk verzekerd zijn van een passende prijs voor het uitbesteden van uw VvE beheer en kosten. Niet alleen verzekerd onze SKW-certificatie optimale werkprocessen, ook onze prijsvoering is hierdoor altijd volgens de richtlijnen. De medewerkers van SKW zijn ook afkomstig zijn uit de vastgoedsector waarin zij diensten verlenen. U kunt ervan uitgaan dat de prijs / kwaliteitverhouding van het tarief van uw VvE beheer altijd gewaarborgd zal blijven. Wij bieden u altijd een op maat gemaakt voorstel, zodat u overzicht heeft in de kosten van uw VvE beheer bij Twinss.

Optimaal VvE beheer met duidelijk kostenoverzicht

Om u optimale zekerheid te kunnen garanderen leggen wij de volledige focus op onder andere structuur en continuïteit. Dit doen we met passie maar óók met onze deskundigheid. Wilt u precies weten hoe Twinss VvE voor u te werk zal gaan en tegen welke kosten u kunt uitbesteden? Dan kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor het beheer van uw VvE.