Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

De zekerheden

Samen sta je sterk

VvE beheer van Twinss VvE beheer: professioneel en betrouwbaar

Twinss VvE Beheer is in bezit van het SKW Productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars [externe link]. Het SKW-certificaat garandeert dat wij een betrouwbare en deskundige VvE-beheerder zijn. SKW voert jaarlijks een audit bij ons uit. We worden dan uitvoerig onder de loep genomen: alle werkprocessen worden gecontroleerd. Het geeft ons een fijn gevoel om te weten dat we werken volgens de richtlijnen van SKW. Maar bovenal is het een garantie voor u en uw bestuur dat het beheer van uw VvE in professionele en betrouwbare handen ligt.

Wat is VvE beheer eigenlijk?

De ledenvergadering bepaalt welke taken bij het beheer van het gebouw horen en dus wat het VvE beheer precies inhoudt. Dat is ook de reden dat de taken van de beheerder niet in de splitsingsakte staan. Iedere VvE is vrij om te bepalen wat die taken zijn. In de meeste gevallen gaat het om:
• Het doen van de administratie van de VvE.
• Het regelen van de financiën van de VvE.
• Het incasseren van de incasso van de servicekosten.
• Het regelen van het onderhoud aan het gezamenlijke eigendom.

Het bestuur van een VvE kan zich hierbij laten ondersteunen door een professionele, SKW-gecertificeerde VvE-beheerder.

VvE beheer: kosten en zekerheden

Zoekt u optimale zekerheid bij het beheer van uw VvE? Twinss VvE beheer staat voor kwaliteit, structuur en continuïteit. Met passie voor ons vak, met aandacht voor de wensen van de klant en met optimale service. Deskundig, innovatief en met niet goed, geld terug garantie. Wilt u weten hoe we dat doen en tegen welke tarieven? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het beheer van uw VvE

Twinss VvE beheer 2005