VvE beheer in Schiedam

In Schiedam beheren wij talloze onderdelen van een VvE: hierbij kunt u denken aan de administratie en het technische en bestuurlijk beheer. Deze onderdelen zijn fundamenteel voor het opzetten van een VvE. Met 15+ jaren ervaring in het beheren van VvE’s in verschillende delen van Nederland beheren wij nu ook VvE’s in Schiedam.

Ieder jaar worden wij door het SKW geëvalueerd op onze werkprocessen en of wij voldoen aan de richtlijnen. Trots kunnen wij delen dat wij een gecertificeerd VvE beheerder zijn en dat u kunt vertrouwen op kwaliteit.

Administratief VvE beheer – Twinss VvE beheer

Voor al uw administratieve taken kunt u bij Twinss VvE beheer terecht. Wij hebben veel ervaring opgebouwd binnen deze sector, al ruim 15 jaar om specifiek te zijn. Met ons VvE beheer ervaring hebben wij daarnaast een softwaresysteem ontwikkeld zodat u gemakkelijk uw administraties kunt inzien en wat de huidige status is. Daarnaast kunt u zonder problemen op- of aanmerkingen doorgeven, want wij zijn 24/7 bereikbaar!

Uw administratie kunt u gemakkelijk volgen met onze eigen ontwikkelde software. De Twinq software zorgt ervoor dat u de administraties thuis of op de werkplek altijd bij de hand heeft.

Technisch VvE beheer in Schiedam

Voor technisch beheer bent u bij Twinss VvE beheer op het juiste adres. Technisch VvE beheer is voor iedere VvE van belang. Daarbij behoren ook andere elementen die technisch VvE beheer compleet maken. Deze elementen zijn het meerjarig onderhoudsplan en de meerjarige onderhoudsbegroting. Deze twee termen komen vaak voor in de vorm van MJOP en MJOB.

Bij iedere VvE is het belangrijk dat deze elementen in orde zijn, want zo kunt u met een goede MJOP en MJOB inzien wanneer de onderhoudsmomenten plaatsvinden voor uw gebouwen, en wat de kosten daarvoor zijn. Met behulp hiervan hoeft u nooit negatief verrast te worden van plotselinge uitgaven.

Naast de uitgaven is het natuurlijk ook belangrijk dat uw gebouw in goede bouwkundige en technische conditie blijft. Wij staan open voor het opstellen of adviseren van een meerjarig onderhoudsplan of begroting. Mocht u er nog geen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Bestuurlijk VvE beheer

Door het SKW worden wij jaarlijks gecontroleerd of wij voldoen aan de wettelijke eisen, zo kunt u rekenen op een gecertificeerde VvE beheerder. Doordat we gecertificeerd zijn kunt u ook rekenen op kwaliteit. De kwaliteit vinden wij zeer belangrijk en daarom zijn wij continu bezig met het nalopen van onze eigen werkprocessen en indien nodig verbeteren wij deze.

Kosten VvE beheer in Schiedam.

Wilt u meer weten wat de kosten zijn van het VvE beheer van Twinss? Vraag dan nu uw eigen vrijblijvende offerte aan via de button hieronder!

Wilt u overstappen?

Wilt u meer weten over hoe u kunt overstappen van VvE beheerder in Schiedam? Met behulp van onze eigen ontwikkelde overstapservice kunt u gemakkelijk overstappen. Om gebruik te maken van Twinss overstapservice kunt u klikken op het knopje hieronder.

Alleen Schiedam? Nee!

Naast Schiedam zijn wij ook te vinden in andere delen van Nederland als VvE beheerder voor uw VvE. Wij zijn onder andere inzetbaar in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.