verenigen-van-belangen

Alle VvE diensten van Twinss VvE beheer op een rij

Zoekt u een professionele VvE beheerder die u alle VvE diensten uit handen neemt? Twinss VvE Beheer is SKW-gecertificeerd en staat voor uitmuntende VvE dienstverlening over de totale breedte:

Financieel beheer, incl. incassobeheer
Twinss VvE Beheer zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het financieel beheer van uw VvE. Lees meer.

Administratief beheer
Onder andere het inschrijven bij de KvK, verzorgen van een tijdige jaarlijkse vergadering van eigenaars, het aanleveren van de notulen binnen de gestelde termijn. Lees meer.

Bestuurlijk beheer
Onder andere het organiseren en bijwonen van vergaderingen, conflictbemiddeling, begeleiden van het bestuur en de commissies. Lees meer.

Technisch en bouwkundig beheer
Van het oplossen van calamiteiten tot het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting. Lees meer

Goede communicatie – De basisvoorwaarde voor VvE beheer

Goed VvE beheer begint met goede communicatie. Wij werken met beheerteams die meerdere verenigingen van eigenaren ondersteunen. Een beheerteam bestaat bij Twinss VvE beheer uit minimaal twee VvE beheerders, een financieel medewerker en een administratief medewerker. Het voordeel voor u is dat er altijd iemand aanwezig is die op de hoogte is van uw specifieke VvE.

Een online VvE tool voor optimale VvE dienstverlening

Verenigingen van Eigenaren krijgen toegang tot ons online VvE portaal. Hier staan alle documenten die de VvE nodig heeft. De eigenaren hebben 24/7 toegang en dus altijd een actueel overzicht. Ook het melden van storingen en het doen van reparatieverzoeken kan via het portaal. Opvolging en monitoring van meldingen verloopt hierdoor, voor alle betrokken, efficiënter en effectiever! Bijkomend voordeel: er is meer tijd en gelegenheid voor persoonlijk contact. Wij komen daarom regelmatig bij u langs om de lopende zaken te bespreken.

Optimale VvE dienstverlening

Als eigenaar, corporatie of projectontwikkelaar wilt u geen zorgen hebben over het beheer van uw appartement. Voor uzelf niet en voor uw klant niet. Bij Twinss VvE diensten wordt u volledig ontzorgt op het gebied van VvE diensten. Wij het VvE Management, u het overzicht en de rust. Wilt u meer weten over de optimale VvE dienstverlening van Twinss VvE beheer?