VvE beheer Dordrecht – Twinss VvE beheer

Twinss VvE beheer in Dordrecht is een SKW gecertificeerd VvE beheerder. Voor VvE’s in Dordrecht voeren wij specialistische taken uit op het gebied van administratief beheer, technisch beheer en bestuurlijk beheer. Inmiddels hebben wij ruim 15 jaar ervaring opgebouwd bij het professioneel beheren van VvE’s door heel Nederland!

De kwaliteit van het beheren van VvE’s vinden wij, net als u essentieel. Daarom worden wij jaarlijks gecontroleerd door het SKW op onze werkprocessen en procedures. Na de uitslag die wij ontvangen, hoe positief dan ook, kijken wij áltijd hoe we onszelf verder kunnen ontwikkelen en verbeteren. Om u een geoptimaliseerde VvE beheer-ervaring te bieden. Daar gaat het ons om; u ontzorgen.

Met trots kunnen wij zeggen dat Twinss VvE beheer een SKW gecertificeerde beheerder is en dat u kunt rekenen op hoge kwaliteit!

Administratief VvE beheer – Twinss VvE beheer

Wij beheren al uw administratieve taken en zorgen dat alles netjes in orde is. De administratie kunt u zelf overigens ook eenvoudig inzien door middel van onze eigen Twinq software. Deze software is ontwikkeld voor VvE’s die hun eigen administratie willen volgen en kijken wat de status is van verschillende processen. Het ontwikkelen van een goede administratie is van belang bij de VvE. Natuurlijk kunnen wij ook bijsturen bij uw huidige administratie mocht deze aanvullingen nodig hebben.

Stel dat u op- of aanmerkingen heeft over de administratie van uw VvE, dan kun u ons ten alle tijden bereiken, letterlijk! Wij zijn 24/7 bereikbaar. Elke dag beschikbaar om u te helpen met uw administratieve beheerkwesties.

Bestuurlijk VvE beheer

Bij bestuurlijk VvE beheer is het belangrijk dat uw gebouwen in goede conditie zijn. Hierin faciliteren wij alle oplossingen, van technische zaken tot regelmatig onderhoud. Daarnaast zorgen wij voor het oplossen van reparatieverzoeken en het dagelijks onderhoud van uw gebouw.

Voor het goed op orde stellen van deze zaken rondom uw gebouw is het belangrijk om een meerjarig onderhoudsplan en begroting in huis te hebben. Dit kunt u misschien ook wel herkennen als MJOP en MJOB. In een MJOP en MJOB kunt u zien wat de komende onderhoudsmomenten zijn en wat de kosten daarvan zijn in één overzichtelijk rapport.

Mocht u dit rapport nog niet ter beschikking hebben, dan kunnen wij het vanzelfsprekend samen met u opstellen. Als u al wel een soortgelijk rapport heeft, maar het wil aanpassen, kunnen wij u hierbij natuurlijk ook advies op maat geven.

Bestuurlijk VvE beheer

Bij Twinss VvE beheer kunt u bouwen op de kwaliteit die wij leveren. Met onze ruime ervaring en de tools die wij ter beschikking stellen, kunnen wij u voorzien van verschillende oplossingen en adviezen.

Daarnaast zijn wij continu bezig met het verfrissen van onze eigen processen en procedures en zijn wij steeds bezig met het ontwikkelen van verbeteringen omtrent onze uitgebreide dienstverlening.

Meer informatie over VvE beheer in Dordrecht

Wilt u meer weten hoe het is om samen te werken met een gedegen en professionele VvE beheerder in Dordrecht. Klik dan op het knopje hieronder om meer te weten over wat de kosten zijn van VvE beheer van Twinss. Hier kunt u een persoonlijke vrijblijvende offerte aanvragen.

Overstappen?

Heeft u vragen over hoe u kunt overstappen van VvE beheerder? Dit kan gemakkelijk middels onze eigen ontwikkelde overstapservice. Deze service is speciaal in het leven geroepen om overstappen van VvE beheerder gemakkelijker te maken.

Andere locaties in Nederland

Naast Dordrecht zijn wij ook te vinden in andere delen van Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam en Breda.