Ervaringen Twinss VvE beheer

Bent u op zoek naar een VvE beheerder voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren? Dan is het verstandig om eerst de reviews door te lezen, hieronder treft u een overzicht van alle Twinss reviews.

Twinss is een van de meest bekende VvE beheerders in de Randstad en naast de grote steden actief in kleinere plaatsen.

Wij zijn werkzaam op het gebied van verduurzamen, technisch beheer, administratief beheer en bestuurlijk beheer. Twinss VvE beheer is een SKW gecertificeerde beheerder die staat voor kwaliteit, service en transparantie

Reviews Twinss VvE beheer

Dankzij onze bereikbaarheid van 24 uur per dag en 7 dagen per week, kunnen wij bij Twinss rekenen op positieve reviews.

Bij Twinss VvE beheer kunt u rekenen op service op maat, vakkennis en een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Lees hieronder de reviews van Twinss VvE beheer!

TWINSS doet wat ze beloven

Rated 5,0 out of 5
27 december 2023

In Mei dit jaar zijn wij overgestapt naar TWINSS VVE-Beheer en de service die zij ons hebben gegeven was enorm.

Vooral het contact met de Financiële Administratie was van ongekende klasse, het heeft wat langer geduurd, maar onze administratie bij het andere VVE kantoor liet dan ook veel te wensen over.

We hebben samen met TWINSS de administratie nu helemaal op orde en dat is toch wel van uitzonderlijke klasse, veel mail en telefonisch contact maar het is ze gelukt. Wij zijn alle medewerkers van TWINSS hiervoor dan ook zeer dankbaar en wensen hen veel succes voor de komende jaren.

Wij danken vooral Martin en Werner die met ons het contract opstelden en hierna Marcel en Amy van de Financiële administratie voor alle deskundige medewerking.

John - Penningmeester VVE

Afwikkeling zaken Tannhäuserstraat 22, Den Haag.

Rated 5,0 out of 5
11 december 2023

Hierbij mijn complimenten voor de verleende vlotte service door uw Financiële Afdeling bij de afwikkeling van de zaken na het overlijden van mijn broer, gewoond hebbende Tannhauserstraat 22, Den Haag.

De financieel medewerkers konden tijdens de telefonische contacten direct mijn vragen beantwoorden.

Niets dan lof dus.

Ted Krapels

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
20 november 2023

Wij zijn heel blij met de acuraatheid van Twinss VvE beheer. Onze contactpersoon communiceert goed wanneer zij wel of niet te bereiken is. Reparatieverzoeken worden snel in behandeling genomen.

S. van den Berg

VvE Weerkant, Barendrecht

Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2023

Na een minder goede start is na een goed en open gesprek met de directie de dienstverlening door Twinss sterk verbeterd mede door het aantrekken van een ervaren en professionele account manager, Martin Tiernego. Snelle en adequate aanpak van actuele zaken heeft wederzijds geleid tot een sterk verbeterde relatie en tevredenheid qua ondersteuning van bestuurlijke aangelegenheden. Wij zien uit naar een voortzetting van deze goede samenwerking.

Rob Kosten secretaris

Service van Twinss

Rated 5,0 out of 5
15 juni 2023

Twinss is professioneel en goed in communicatie. Bij onze VVE is het niet altijd makkelijk om emoties van zaken te scheiden maar het lukt Werner en Martin toch iedere keer weer om het professioneel te leiden.

Daphne