Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

VvE management

VvE management besteedt u uit aan de specialisten van Twinss VvE beheer. Voor een aantrekkelijk tarief verzorgen wij diverse werkzaamheden die voorkomen binnen het beheren van een VvE. Benieuwd naar dit tarief? Vraag een offerte aan of spreek telefonisch met een van onze medewerkers.

Wij verzorgen het VvE management door middel van diverse diensten

Niet voor niets kunnen wij ons specialist noemen op het gebied van VvE management. Onze ruimschootse ervaring van meer dan 10 jaar, de SKW certificering en een breed aanbod van verschillende diensten zorgen ervoor dat wij u ontzorgen op tal van werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

·         Financieel beheer

·         Bestuurlijk beheer

·         Bouwkundig beheer

·         Technisch beheer

·         Administratief beheer

·         Incasso beheer

Wij waarborgen kwaliteit met ons SKW certificaat

Zeker zijn van gekwalificeerde processen, conform de beoordelingsrichtlijnen en binnen de wettelijke kaders? En verzekerd zijn van vakbekwame medewerkers die u ondersteunen bij vraagstukken die spelen binnen uw VvE? Het zijn allemaal zaken waarvan u met ons VvE management verzekerd bent, dankzij ons SKW certificaat.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een van onze werkzaamheden? Of wilt u weten wat het volledige VvE beheer kost? Vraag een offerte aan of spreek met een van onze medewerkers voor meer informatie. U bereikt ons via 088-3040800

 Gedeeltelijk of volledig uit laten besteden 

 Kies uit verschillende diensten

 SKW gecertificeerd 

Mogelijk interessante links:
[link aantal=”3″]