Offerte
aanvraag
Vraag & Antwoord
verenigen-van-belangen

SKW

Twinss VvE beheer is in het bezit van een SKW certificaat. SKW staat voor “samen kwaliteit waarborgen”. Dit certificaat geeft houvast aan de kwaliteit van de door Twinss VvE beheer geleverde diensten. Verenigingen die in het bezit zijn van een SKW certificaat, zijn onafhankelijk getoetst op financiële en bouwkundige staat en voldoende reservering. Kortom: met een SKW certificaat komt de buitenwereld, zoals kopers, notarissen, makelaars en verzekeraars niet voor verrassingen te staan.

Samen kwaliteit waarborgen heeft mede tot het SKW certificaat geleidt

Twinss VvE beheer kiest voor kwaliteit. Dit willen wij waarborgen en uitdragen. Om deze reden hebben wij ons medio 2014 laten beoordelen door het SKW. Na het uitgebreide toelatingsonderzoek laten wij ons jaarlijks auditeren om te kunnen voldoen aan de beoordelingsrichtlijnen van het SKW, die ontwikkeld zijn en worden aan de hand van de behoeftes van de markt. Bij Twinss zijn we niet voor niets beloond met het SKW certificaat. Samen kwaliteit waarborgen is een van de kernwaarden die we proberen na te streven als we onze dienstverlening uitvoeren. De VvE is daarmee bestuurlijk ook in goede handen.

SKW kwaliteit, voor minder doen we het niet

Waarom? Simpelweg omdat wij van mening zijn dat een optimale dienstverlening en deskundigheid om specialisatie en verdieping vragen. Door de SKW audits worden jaarlijks de kwaliteit, structuur, continuïteit en optimalisatie beoordeeld. Wat bieden wij u? Zekerheid van gekwalificeerde processen, conform de beoordelingsrichtlijnen en binnen de wettelijke kaders.

Neem contact op met onze professionals

Onze medewerkers staan graag voor u klaar als uw dienstverleners. Zij ondersteunen u vakbekwaam en deskundig bij allerhande werk en vraagstukken die spelen binnen uw VvE. Voor meer informatie over onze diensten, of voor overige vragen, bereikt u ons telefonisch via 088-3040800.