Offerte
aanvraag
verenigen-van-belangen

SKW certificaat voor Twinss VvE beheer

Twinss VvE beheer is in het bezit van een SKW certificaat. SKW staat voor “samen kwaliteit waarborgen”. Een SKW certificaat geeft houvast aan de kwaliteit van de door Twinss VvE beheer geleverde diensten. Verenigingen in het bezit van een SKW certificaat zijn onafhankelijk getoetst op financiële en bouwkundige staat, voldoende reservering. Kortom met een SKW certificaat komt de buitenwereld (kopers, notarissen, makelaars, verzekeraars, etc.) niet voor verrassingen te staan.

Samen kwaliteit waarborgen, één van onze kernwaarden

Twinss VvE beheer kiest voor kwaliteit. Dit willen wij waarborgen en uitdragen. Om deze reden hebben wij ons medio 2014 laten beoordelen door het SKW. Na het uitgebreide toelatingsonderzoek laten wij ons nu jaarlijks auditeren om zodoende te voldoen aan de beoordelingsrichtlijnen van het SKW, die ontwikkeld zijn en worden aan de hand van de behoeftes van de markt. Bij Twinss zijn we vervolgens niet voor niets beloond met het SKW certificaat. Samen kwaliteit waarborgen is uiteraard ook één van de kernwaarden die we proberen na te streven op het moment dat we onze dienstverlening uitvoeren. De VvE is daarmee bestuurlijk ook in goede handen.

SKW Kwaliteit, voor minder doen we het niet

Waarom? Simpelweg omdat wij van mening zijn dat een optimale dienstverlening en deskundigheid om specialisatie en verdieping vragen. Door de SKW audits worden jaarlijks de kwaliteit, structuur, continuïteit en optimalisatie beoordeeld.

Wat bieden wij u? Zekerheid van gekwalificeerde processen, conform de beoordelingsrichtlijnen en binnen de wettelijke kaders.

Onze medewerkers zijn dienstverleners. Zij kunnen u vakbekwaam en deskundig ondersteunen bij allerhande werk en vraagstukken die spelen binnen uw VvE, ervaar onze diensten .