verenigen-van-belangen

Diensten

Wij ontzorgen

VvE diensten

Onze diensten onderscheiden zich in de navolgende onderdelen:

Bestuurlijk beheer
Administratief beheer
Financieel beheer
Incasso beheer
Technisch beheer
Bouwkundig beheer

Totaal VvE beheer

Alle diensten die wij u kunnen bieden treft u hieronder aan in een overzicht van onze vve diensten.

Bestuurlijk en administratief beheer

Twinss VvE beheer voert het complete bestuurlijke – en administratieve beheer voor uw VvE uit. Zij zorgt voor de correcte afhandeling van alle basiszaken waar uw VvE mee te maken heeft. Denk hierbij onder andere aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, verzorgen van de jaarlijkse vergadering van eigenaars en het volledig inrichten en onderhouden van de digitale eigenaarspagina, waardoor iedere eigenaar ten alle tijden toegang heeft tot de documenten van de VvE

Financieel beheer

Twinss VvE beheer zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële zaken van uw VvE. Alle financiële zaken worden door Twinss VvE beheer afgehandeld, denk hier onder andere aan het incasseren van de maandelijkse bijdragen, het administreren en betalen van facturen alsmede het opmaken van de jaarrekening en advies omtrent de jaarlijkse begroting.

Incasso beheer

Twinss VvE beheer verzorgt het incassobeheer voor uw VvE. Wij bewaken voor u openstaande saldi en treffen indien mogelijk (rechts)maatregelen jegens een wanbetaler. Het incassobeheer wordt uitgevoerd conform het wettelijk incassobeleid in samenwerking met een incassogerechts-deurwaardersbureau.

Technisch beheer

Twinss VvE beheer behandelt alle reparatieverzoeken welke verband houden met het dagelijks onderhoud van de gemeenschappelijke zaken en gedeelten van de VvE. Indien gewenst wordt uitzetting van de reparatieopdracht afgestemd met het bestuur of een technische commissie. Twinss VvE beheer is 24/7 bereikbaar om storingsmeldingen in behandeling te nemen en uit te zetten.

Bouwkundig beheer

Twinss VvE beheer heeft zelf een ervaren bouwkundige in dienst die al uw zorgen wat betreft groot onderhoud en/of bouwkundige gebreken uit handen kan nemen. Twinss VvE beheer kan voor uw VvE een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) opstellen of huidige beheren en beheersen, zodat het inzichtelijk is wat voor onderhoudsactiviteiten de komende jaren uitgevoerd dienen te worden. Tevens verzorgt zij de berekening van een spaaradvies voor desgewenste periode.
Twinss VvE beheer kan, indien gewenst, het planmatig onderhoud voor u begeleiden zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Graag vertellen wij u waarom wij ons onderscheiden in deze diensten, daarom nodig ik u graag uit om contact met ons op te nemen of een offerte aanvraag te doen via de button Offerte aanvraag.

VvE Beheerder

Belangrijk vinden wij dat u een goede samenwerking kunt opbouwen met uw vaste VvE beheerder. Dit vaste aanspreekpunt kent alle ins en outs van uw VvE.

Wij begrijpen dat u het als woningeigenaar, wooncorporatie of ontwikkelaar belangrijk vindt geen zorgen te
h
ebben over woonplezier voor uzelf en/of uw klanten. Dat u niet onnodig tijd wilt besteden aan financiële
zaken en technisch onderhoud. Dat laat je het liefst iemand anders doen zodat u zichzelf kunt richten op
datgene wat u echt belangrijk vindt. 
Ontzorgen betekent voor ons een bijzonder ruim begrip.