VvE beheer Haarlem – kies voor Twinss VvE beheer

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van VvE beheer in Haarlem heeft Twinss VvE beheer verschillende taken uitgevoerd voor VvE’s in de omgeving en in andere delen van Nederland. Twinss bestaat uit echte specialisten wanneer het aankomt op het voeren van administratieve, technische en bestuurlijke taken voor VvE’s.

Wij waarborgen onze kwaliteit door middel van onze systemen en feedback momenten zodat u nooit negatief verrast zult worden. Wilt u het gemak ervaren van een professionele en ervaren VvE beheerder in Haarlem? Dan bent u bij Twinss VvE beheer op het juiste adres!

Administratief VvE beheer – VvE beheer Haarlem

Op administratief VvE beheer gebied staat Twinss sterk, met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het uitvoeren van verschillende administratieve werkzaamheden en het beheren van VvE’s. Zo kunt u vertrouwen op een effectieve administratie. Deze administratie kunt u volgen middels onze eigen Twinq software, waarbij u gemakkelijk de status van uw administratie kunt inzien. Naast het inzien van de administratie kun u ons ook 24/7 bereiken, zodat u altijd een antwoord heeft op uw vraag omtrent VvE beheer in Haarlem.

Technisch VvE beheer

Ook voor technisch VvE beheer kunt u bij Twinss VvE beheer terecht. Dankzij onze expertise en ervaring op technisch VvE beheer gebied wordt u volledig ontzorgt van het technische en bouwkundige beheer.

Hiervoor kunt u ons op elk moment bereiken voor vragen, problemen, het behandelen en doorzetten van storingsmeldingen. Ook kunt u ons bereiken voor het dagelijks onderhoud aan uw gebouw(en).

U hoort het ongetwijfeld vaker: het is van belang om een goede MJOP en MJOB in huis te hebben.
Maar wat is dat eigenlijk? De term MJOP staat voor ‘’meerjarig onderhoudsplan’’. De MJOP brengt alle onderhoudsmomenten van de komende tijd in kaart in de vorm van een rapport. Het rapport is belangrijk om vervolgplannen in kaart brengen en om het in de gaten te houden voor de levensduur van uw gebouw(en). MJOB staat voor ‘’meerjarig onderhoudsbegroting’’ de naam zegt het al, het gaat om de begroting. De MJOB brengt de kosten in kaart van de onderhoudsmomenten die vastgesteld staan in het rapport van de MJOP. Daarom is het belangrijk om een goede en gedegen MJOP en MJOB te hebben.

Mocht u geen van deze twee hebben, dan kunnen wij helpen om een MJOP & MJOB samen te stellen. Natuurlijk kunnen wij ook advies geven op het plan en begroting dat u nu heeft, of adviseren wanneer u daar wijzigingen in aan wilt brengen.

Bestuurlijk VvE beheer

Zelfs voor bestuurlijk VvE beheer kunt u Twinss VvE beheer inschakelen! Ons bestuurlijke VvE beheer is deskundig, professioneel, service gericht en innovatief. Elk jaar worden wij op onze werkprocessen gecontroleerd en beoordeeld door het SKW. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een partner die voldoet aan de beoordelingsrichtlijnen van de wettelijke kaders en van het SKW.

Voor al uw beheerkwesties focussen wij ons op kwaliteit, continuïteit, structuur en de optimalisatie hiervan.

Meer informatie?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw VvE beheer of wilt u weten hoe het is om de diensten van een SKW gecertificeerde VvE beheerder te ervaren? Via de knop hieronder kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u andere vragen? Dan kunt u gerust met ons contact opnemen, wij zijn altijd bereikbaar!

Moeite met overstappen?

Heeft u problemen of lukt het niet met het overstappen van VvE beheerder en heeft u vragen daarover? Bij Twinss kunt u gemakkelijk van beheerder overstappen dankzij onze eigen overstapservice. Met onze service kunt u zonder enige moeite overstappen middels een aantal simpele stappen.

Andere locaties

Naast Haarlem zijn wij ook gevestigd in andere locaties in Nederland. Zo zijn wij overal in het land beschikbaar om u te helpen met het beheren van uw VvE’s. Hieronder kunt u zien waar wij te vinden zijn in Nederland.