Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

Incasso beheer

Voor het incasso beheer voor uw VvE schakelt u de specialisten van Twinss VvE beheer in. Wij voeren voor u tal van diensten uit op het gebied van incasso. Wat deze diensten zijn lichten wij graag verder voor u toe. Schakelt u ons binnenkort ook in voor uw incasso beheer?

Kies uit verschillende diensten op het gebied van VvE, zoals incasso beheer

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van VvE beheer, kunt u ons voor tal van diensten inschakelen. Eén daarvan is het incasso beheer. Daarvoor voeren wij de volgende taken uit:

·         Wij bewaken voor u openstaande saldi

·         Wij treffen indien mogelijk (rechts)maatregelen jegens een wanbetaler.

Het incasso beheer voeren wij uit conform het wettelijke incassobeleid in samenwerking met een incassogerechts-deurwaardersbureau.

Kwaliteit staat voorop

Natuurlijk wilt u dat uw incasso beheer met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Daarvan bent u bij ons verzekerd. Hoe dat kan? Doordat wij in het bezit zijn van een SKW certificaat waarborgen en dragen wij kwaliteit uit. Onze medewerkers ondersteunen u vakbekwaam en deskundig bij allerhande werk en vraagstukken die spelen binnen uw VvE.

Contacteer ons telefonisch

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van incasso beheer? Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord via 088-3040800.

 Gedeeltelijk of volledig uit laten besteden 

 Kies uit verschillende diensten

 SKW gecertificeerd 

Mogelijk interessante links:
[link aantal=”3″]