Offerte
aanvraag
Vraag & Antwoord
verenigen-van-belangen

VvE beheer Amsterdam

Uw VvE beheer laat u over aan Twinss VvE beheer, gevestigd in Amsterdam. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het beheer van VvE’s in Noord-Holland en zijn 24/7 bereikbaar in het geval van calamiteiten. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek het scherpe tarief voor het beheer van uw VvE in de regio Amsterdam, Alkmaar en Amstelveen.

Kies voor totaal VvE beheer in de regio Amsterdam, Alkmaar en Amstelveen

Naast dat u bij ons kiest uit losse diensten, bieden wij ook totaal VvE beheer in de regio Alkmaar en Amstelveen aan. Het gaat om de volgende dienstverleningen:

·         Bestuurlijk en administratief beheer

Wij voeren het complete bestuurlijke en administratieve beheer voor uw VvE uit. Denk hierbij aan het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het verzorgen van de jaarlijkse vergadering van eigenaars en het inrichten en onderhouden van de digitale eigenaarspagina.

·         Financieel beheer

Financiële zaken zoals het incasseren van de maandelijkse bijdragen, het administreren en betalen van facturen en het opmaken van jaarrekeningen behoren tot onze werkzaamheden. Daarnaast adviseren wij op het gebied van de jaarlijkse begroting.

·         Incasso beheer

Onder het beheren van uw incasso verstaan wij het bewaken van openstaande saldi. Indien mogelijk, treffen we (rechts)maatregelen jegens wanbetaling. Het beheer wordt uitgevoerd in samenwerking met een incassogerechts-deurwaardersbureau.

·         Bouwkundig beheer

Groot onderhoud en bouwkundige gebreken nemen wij voor u uit handen. Wij stellen een MJOP op of beheren en beheersen uw huidige. Zo wordt het voor u inzichtelijk wat voor onderhoud er de komende jaren moet worden uitgevoerd.

Vraag een offerte aan of stel uw vragen telefonisch

Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van uw VvE beheer in de regio Amstelveen en Alkmaar? Onze ervaren medewerkers staan u graag telefonisch te woord via 020 261 0158, of u vraagt online een vrijblijvende offerte aan. Verzorgen wij binnenkort ook uw VvE beheer vanuit ons kantoor in Amsterdam?

 Gedeeltelijk of volledig uit laten besteden 

 Kies uit verschillende diensten

 SKW gecertificeerd