VvE beheer Amsterdam

Als VvE beheerder krijgt u te maken met allerlei verschillende specialistische taken en werkzaamheden. Specialistische taken waar u van tevoren wellicht geen rekening mee heeft gehouden. Bij Twinss VvE Beheer Amsterdam bieden wij ondersteuning op alle disciplines en ontzorgen wij u bij taken als Technisch VvE Beheer  en Bestuurlijk VvE Beheer. Twinss VvE Beheer in Amsterdam biedt u een totaaloplossing

VvE beheer is een vak apart. Beheer kost tijd en vereist kennis van meerdere disciplines.

Administratief VvE Beheer Amsterdam – Twinss

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van VvE Administraties is Twinss gecertificeerd beheerder in Amsterdam. Onze diensten hebben de focus op kwaliteit, structuur, continuïteit en optimalisatie. Deze punten waarborgen wij door middel van het verlenen van hoge kwaliteit diensten en het gebruiken van Twinq. Middels onze eigen Twinq software wordt het voor u mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen uw VvE beheer te volgen. Dankzij ons gebruiksvriendelijke online portaal heeft u áltijd toegang tot de administratie. Ook hebben wij natuurlijk regelmatig persoonlijk contact.

U kunt rekenen op een gedegen en professionele VvE beheer partner in Amsterdam.

  • Alle expertise onder één dak: financieel, administratief, bestuurlijk en bouwkundig/technisch.
  • Overstapservice: we helpen u al voor u bij ons bent aangesloten.
  • VvE-Beheerteams: altijd een beheerteam beschikbaar die uw VvE kent. Een beheerteam bestaat uit 6 medewerkers: 3 VvE beheerders, 1 Interne VvE beheerder, 1 financiële medewerkers en een 1 bouwkundige medewerker

Technisch VvE beheer Amsterdam

Twinss VvE beheer in Amsterdam is de juiste partner voor Technisch VvE beheer. Wij hebben alle kennis in huis om u te ontzorgen. Als VvE beheerder in Amsterdam is het belangrijk dat uw gebouw ten alle tijden voldoet aan de eisen en in uitstekende bouwkundige staat verkeert. De basis voor goed technisch beheer van uw gebouw of complex is de meerjarenonderhoudsbegroting.

Heeft uw VvE al een goed MJOB?

Een MJOB is een overzicht van wanneer en welk onderhoud dient plaats te vinden, met bijbehorende kosten. De voordelen van een MJOB zijn dat u (grote) toekomstige uitgaven en onderhoudsmomenten vooraf in kaart kunt brengen. Dit zorgt voor minder onverwachte veranderingen en is een efficiënte manier om het technische VvE beheer in kaart te brengen.

Twinss Technisch beheer is gespecialiseerd in het voorzien van advies op vakkundig meerjarige onderhoudsplannen. Naast het geven van adviezen op maat, ondersteunen wij VvE’s in Amsterdam met het opstellen van een MJOB. Bijvoorbeeld als deze nog niet aanwezig is, óf wanneer de MJOB een update nodig heeft.

Twinss VvE beheer is SKW gecertificeerd

Om te voldoen aan alle wettelijke kaders die nodig zijn voor professioneel beheer én om u te voorzien van hoogwaardig VvE beheer, ontwikkelen en verbeteren wij onze processen en procedures continu. Deze procedures worden jaarlijks gecontroleerd door SKW. Twinss is SKW gecertificeerd en middels ons SKW certificaat laten wij zien dat onze focus ligt op kwaliteit, structuur, continuïteit en optimalisatie van alle processen en procedures. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken!

Bestuurlijk VvE Beheer Amsterdam

Naast technisch en administratief beheer zijn wij ook actief op het gebied van bestuurlijk VvE beheer . Overigens zijn wij ook actief op het gebied van financieel VvE beheer en bouwkundig VvE beheer. Twinss VvE Beheer helpt nieuwe en bestaande VvE besturen bij de bestuurlijke taken die horen bij goed VvE beheer. Zo kunnen wij zowel de kleine als grote VvE’s ‘op maat’ van dienst zijn.

Meer informatie over VvE Beheer in Amsterdam?

Wilt u meer weten over onze werkwijze als SKW gecertificeerde VvE beheerder? Neem dan contact op of klik hieronder voor het aanvragen van een gratis vrijblijvende offerte om meer te weten te komen over de kosten. De vragen die u stelt, vinden wij belangrijk om onze diensten met betrekking tot VvE beheer op maat aan te kunnen bieden.

VvE beheer in Amsterdam – Overstappen moeilijk?

Om u te helpen bij het overstappen, heeft Twinss VvE Beheer een Overstapservice Vereniging van Eigenaren ontwikkeld. Wij nemen u al het werk én de zorgen uit handen.

Wilt u weten hoe we dat aanpakken? Neem dan contact op. Wij informeren u graag!