VvE Y-City Blok 4.1 in Amsterdam

Twinss VvE Beheer verzorgt in Amsterdam het technische beheer, het administratieve beheer en het financiële beheer uit voor 65 woningen in Y-City Blok 4.1. Dit doen wij aan de hand van onze SKW-accreditatie: deze garandeert dat al onze diensten, processen en procedures van de hoogst mogelijke kwaliteit, structuur, consistentie en optimalisatie zijn.

VvE beheer in Amsterdam

U kunt op ons rekenen omdat wij meer dan 15 jaar ervaring hebben met administratieve, technologische en managementuitdagingen en het VvE beheer in Amsterdam en door heel Nederland uitvoeren voor talloze panden, woningen, commerciële ruimtes en andere faciliteiten.

Twinss is een VvE beheerder met jarenlange ervaring in Amsterdam

De blokken 4.1 en 4.2 leggen de laatste hand aan het gebied tussen de Zuiderzeeweg en de Schellingwouderbrug, waar het vernieuwde Zeeburgereiland. Blok 4.1 integreert zich in de gevarieerde gevelcompositie langs de ventweg. Een fantastische plek om te wonen én om te werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw VvE beheer in Amsterdam uitbesteden aan Twinss? Neem dan gerust contact met ons op!