Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

VvE administratie

Het goed beheren van uw VvE kent allerlei belangrijke taken, waarvan de administratie een van de belangrijkste is. Hier heeft u echter niet altijd tijd voor, of u besteedt het liever uit aan een ervaren bedrijf. Twinss VvE beheer voert meer dan 10 jaar administraties uit met behulp van Twinq software.

Voor uw VvE is de administratie bij ons in goede handen

Doordat wij werken met Twinq software, kunt u uw administratie 24/7 volgen. En niet alleen u, maar iedere eigenaar die aangesloten is bij uw VvE. Voorbeelden van administratieve taken die wij verzorgen, zijn:

·         Verzorgen van jaarlijkse vergaderingen

·         Aanleveren van notulen binnen de gestelde termijn

·         Het volledig inrichten en onderhouden van de digitale eigenaarspagina

Kwaliteit, structuur en continuïteit staat centraal

Met meer dan 10 jaar ervaring in het voeren van administraties, weet het team van Twinss VvE beheer als geen ander dat kwaliteit, structuur en continuïteit centraal staan. Doordat wij gekwalificeerde VvE administraties leveren, voldoen wij aan de wettelijke kaders van professioneel VvE beheer.

Test de gratis demo uit

Benieuwd hoe uw VvE, en daarmee uw administratie, er online uit gaat zien? Door de gratis demo aan te vragen ervaart u de nieuwe manier van beheren in slechts een paar minuten. Gebruik voor zowel de gebruikersnaam als het wachtwoord het woord ‘’demo’’. Voor vragen staan onze medewerkers u uiteraard graag te woord. Vragen over het beheer van administraties voor uw VvE bel 088-3040800

 Gedeeltelijk of volledig uit laten besteden 

 Kies uit verschillende diensten

 SKW gecertificeerd 

Mogelijk interessante links:
[link aantal=”3″]