verenigen-van-belangen

Administratief en bestuurlijk beheer

Samen beslis je

Samen sta je sterk. Samen de handen in elkaar slaan voor verlichting en de beste uitkomsten. Respecteren van elkaars inzicht en belangen en samen constructieve oplossingen aangaan. Verenig je belangen en laat de vereniging van eigenaars goed tot zijn recht komen.

VvE Administratie door Twinss

Twinss VvE beheer voert inmiddels ruim 10 jaar VvE administraties met behulp van software Twinq, als SKW gecertificeerde beheerder staan wij voor kwaliteit, structuur, continuïteit en optimalisatie hiervan.

Door de continue ontwikkeling van de eigen procedures en de jaarlijkse controle hierop door het SKW leveren wij gekwalificeerde vve administraties, welke voldoen aan de wettelijke kaders van professioneel VvE beheer.

Twinq software

De basis van de administraties van de vereniging van eigenaars wordt geleverd door Twinq. Deze software zorgt ervoor dat u de administratie van uw vereniging van eigenaars 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt volgen.

Vereniging van eigenaars vinden een gedegen goed te volgen administratie van groot belang

Denk hierbij onder andere aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, verzorgen van een tijdige jaarlijkse vergadering van eigenaars, het aanleveren van de notulen binnen de gestelde termijn en het volledig inrichten en onderhouden van de digitale eigenaarspagina (demo te bekijken via gebruikersnaam en wachtwoord demo)binnen Twinq, waardoor iedere eigenaar ten alle tijden toegang heeft tot de documenten van de VvE en de besturen onze handelingen dagelijks kunnen volgen.

Ook het gemak ervaren van een SKW gecertificeerde beheerder? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Demo Twinq

Voor een demonstratie hoe uw VvE er online uit gaat zien, als u kiest voor Twinss VvE beheer? Klik hieronder verder en gebruik als gebruikersnaam: demo en als wachtwoord: demo.

Overstapservice

Voor u kunt overstappen naar een nieuwe beheerder is het van belang de juiste stappen te nemen. Wij denken graag met u mee. Na de overstap nemen wij u alle werkzaamheden uit handen d.m.v. een nauwkeurig omschreven checklist.

Wij begrijpen dat u het als woningeigenaar, wooncorporatie of ontwikkelaar belangrijk vindt geen zongen te
h
ebben over woonplezier voor uzelf en/of uw klanten. Dat u niet onnodig tijd wilt besteden aan financiële
zaken en technisch onderhoud. Dat laat je het liefst iemand anders doen zodat u zichzelf kunt richten op
datgene wat u echt belangrijk vindt. 
Ontzorgen betekent voor ons een bijzonder ruim begrip.