Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

Vereniging van Eigenaren beheer

Het Vereniging van Eigenaren beheer kent tal van werkzaamheden en wordt uitgevoerd door de specialisten van Twinss VvE beheer. Wilt u uw VvE gedeeltelijk of volledig uitbesteden aan ons? Voor welke dienst u ook kiest, u bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit. Hoe dat kan? Wij zijn gecertificeerd en in het bezit van een SKW certificaat, waardoor uw VvE beheer met uiterste zorg door ons team uit wordt gevoerd.

Kies uit een brede dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaren beheer

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal nodig is om uw Vereniging van Eigenaren beheer tot een succes te maken. U als klant staat bij ons centraal, waardoor er een goede samenwerking ontstaat tussen besturen en de aan de VvE gekoppelde vaste VvE beheerder. Om u op tal van vlakken te ontzorgen bieden wij de volgende diensten aan:

·         Administratief beheer

·         Incasso beheer

·         Bouwkundig beheer

·         Bestuurlijk beheer

·         Technisch beheer

·         Financieel beheer

Gecertificeerd VvE beheer middels het SKW certificaat

Bent u al bekend met het SKW certificaat? Hiermee bieden wij u de zekerheid van gekwalificeerde processen, conform de beoordelingsrichtlijnen en binnen de wettelijke kaders. Onze medewerkers ondersteunen u bij allerhande werk en vraagstukken die spelen binnen uw VvE. Met gecertificeerd VvE beheer bent u dus verzekerd van volledige ontzorging.

Stel uw vragen telefonisch
Heeft u vragen over ons gecertificeerd VvE beheer? Of overige vragen die u kenbaar wilt maken? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord via 088-3040800. Verzorgen wij binnenkort ook uw Vereniging van Eigenaren beheer?

 Gedeeltelijk of volledig uit laten besteden 

 Kies uit verschillende diensten

 SKW gecertificeerd 

Mogelijk interessante links:
[link aantal=”3″]