Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

Technisch onderhoud VvE

Het team van Twinss VvE beheer heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van onder meer technisch onderhoud en financieel beheer voor uw VvE. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor calamiteiten en beheren wij het MJOP.

Technisch onderhoud met een MJOP voor uw VvE

Om de optimale staat van uw appartementencomplex te garanderen, doet het u goed om technisch onderhoud voor uw VvE uit te laten voeren op basis van een MJOP. Door een MJOP, ofwel een meerjarenonderhoudsplan, op te laten stellen blijft uw gebouw in de juiste bouwkundige conditie. Bij de afwezigheid van een MJOP voor uw VvE, stellen wij in overleg met u in eigen beheer uw MJOP op.

Advies op maat voor uw MJOP

Als er een meerjarenonderhoudsplan wordt opgesteld, is het uiteraard van groot belang dat de MJOB (meerjarenonderhoudsbegroting) aansluit op het reservefonds van uw VvE. Door middel van onze ruimschootse ervaring adviseren wij ook u graag op het gebied van uw VvE.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag technisch onderhoud laten plegen, maar bent u nog niet in het bezit van een VvE beheerder? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard staan onze medewerkers u ook graag te woord voor het beantwoorden van vragen. Voor vragen over het onderhoud of beheer van uw bel naar 088-3040800.

 Gedeeltelijk of volledig uit laten besteden 

 Kies uit verschillende diensten

 SKW gecertificeerd 

Mogelijk interessante links:
[link aantal=”3″]