verenigen-van-belangen

Technisch beheer

Om onze klanten volledig te ontzorgen

Verenigen van belangen

Onze visie is “verenigen van belangen”, het uiteindelijke doel van de VvE: als iedereen inziet wat de gezamenlijke belangen zijn, dit tot zijn recht komt in het beheren van de gezamenlijke eigendommen en het onderhouden hiervan.

Technisch beheer 24/7 bereikbaar

Om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen hebben wij alle kennis in huis om uw VvE te voorzien van zowel technisch beheer als bouwkundig beheer.

Twinss VvE beheer behandelt, als onderdeel van het technisch beheer, alle reparatieverzoeken welke verband houden met het dagelijks onderhoud van de gemeenschappelijke zaken en gedeelten van de VvE. Indien gewenst, wordt uitzetting van de reparatieopdracht afgestemd met het bestuur of een technische commissie. Twinss VvE beheer is 24/7 bereikbaar om storingsmeldingen in behandeling te nemen en uit te zetten.

Meerjarenonderhoudsplan en meerjarenonderhoudsbegroting

Het verhaal kennen achter het VvE vermogen is van groot belang, daarom is niet alleen het meerjarenonderhoudsplan en de meerjarenonderhoudsbegroting van belang, maar ook de aansluiting hiervan op de reservefondsen van de VvE. De primaire taak van een VvE beheerder is om te zorgen dat uw gebouw in een juiste bouwkundige conditie blijft, het totale bouwkundig en technisch beheer. Van belang is dat de VvE een goed MJOP VvE (meerjarenonderhoudsplan) heeft. Bij afwezigheid van het MJOP VvE kunnen wij in eigen beheer een MJOP VvE opstellen. Het is van groot belang dat de MJOB (meerjarenonderhoudsbegroting) aansluit op het reservefonds van de VvE. Wij adviseren u graag in het opstellen van een goed meerjarenonderhoudsplan.

MJOP VvE en bouwkundig beheer

De VvE beheerder verzorgt de jaarlijkse bewaking van de MJOB als onderdeel van het technisch beheer. Wanneer er grootonderhoud op de MJOB staat, wordt er een bezoek gebracht aan de VvE om dit te beoordelen. Bij bevestiging worden er offertes opgevraagd, in een vergelijking matrix verwerkt en samen met een gedegen advies aangeboden aan het bestuur. Als de VvE een keuze heeft gemaakt uit de drie aangeboden offertes geeft Twinss VvE beheer één offerte in opdracht namens de VvE. Twinss VvE beheer kan ook voor de bouwbegeleiding zorgdragen. Heeft u vragen over uw huidige MJOP VvE of heeft u nog geen meerjarenonderhoudsplan? Neem vrijblijvend contact op.

Storing

Indien een gemeenschappelijke installatie niet functioneert kunt u de storing melden door in te loggen.

Spoedeisende storingen kunt u melden via telefoonnummer 010-2621200

Schade

Spoedeisende schadezaken kunt u direct melden via telefoonnummer 010-2621200

Overige opstalschade kunt u melden door invulling van bijgaand schadeaangifteformulier

Twinss App

Download en installeer onze iOS applicatie, en doe uw declaraties onderweg of op het werk, simpel via uw telefoon!

Naamplaatje

Heeft u van ons, als nieuwe eigenaar, de uitnodiging ontvangen voor de aanvraag van uw nieuwe naamplaatje, vul dan onderstaande gegevens in en uw naamplaatje mag u binnenkort in uw brievenbus verwachten.

Wij begrijpen dat u het als woningeigenaar, wooncorporatie of ontwikkelaar belangrijk vindt geen zongen te
h
ebben over woonplezier voor uzelf en/of uw klanten. Dat u niet onnodig tijd wilt besteden aan financiële
zaken en technisch onderhoud. Dat laat je het liefst iemand anders doen zodat u zichzelf kunt richten op
datgene wat u echt belangrijk vindt. 
Ontzorgen betekent voor ons een bijzonder ruim begrip.