verenigen-van-belangen

Technisch beheer

Om onze klanten volledig te ontzorgen

Verenigen van belangen

Onze visie is “verenigen van belangen”, het uiteindelijke doel van de VvE: als iedereen inziet wat de gezamenlijke belangen zijn, dit tot zijn recht komt in het beheren van de gezamenlijke eigendommen en het onderhouden hiervan.

MJOP beheer

Het is verstandig om het MJOP beheer uit te besteden aan een bedrijf zoals Twinss VvE beheer. Om onze klanten volledig te ontzorgen hebben wij alle kennis in huis om uw VvE te voorzien van zowel technisch beheer als bouwkundig beheer. En met een 24/7 bereikbaarheid schakelt u ons direct in voor iedere calamiteit.

MJOP beheer voor uw VvE

Twinss VvE beheer behandelt, als onderdeel van het technisch beheer, alle reparatieverzoeken welke verband houden met het dagelijks onderhoud van gemeenschappelijke zaken en gedeelten van de VvE. Indien gewenst, wordt uitzetting van de reparatieopdracht afgestemd met het bestuur of een technische commissie. Wij zijn 24/7 bereikbaar om storingsmeldingen in behandeling te nemen en uit te zetten.

Uw MJOP en MJOB zijn bij ons in goede handen

Het verhaal kennen achter het VvE vermogen is van groot belang, daarom is niet alleen het meerjarenonderhoudsplan en de meerjarenonderhoudsbegroting van belang, maar ook de aansluiting hiervan op de reservefondsen van de VvE. De primaire taak van een VvE beheerder is om te zorgen dat uw gebouw in een juiste bouwkundige conditie blijft, dus het totale bouwkundige en technische beheer. Van belang is dat de VvE een goed MJOP (meerjarenonderhoudsplan) heeft. Bij afwezigheid van het MJOP VvE stellen wij in overleg met u in eigen beheer een MJOP VvE op. Het is van groot belang dat de MJOB (meerjarenonderhoudsbegroting) aansluit op het reservefonds van de VvE. Wij adviseren u graag in het opstellen van een goed meerjarenonderhoudsplan.

MJOP voor uw VvE en bouwkundig beheer

De VvE beheerder verzorgt de jaarlijkse bewaking van de MJOB, als onderdeel van het technisch beheer. Wanneer er grootonderhoud op de MJOB staat, wordt er een bezoek gebracht aan de VvE om dit te beoordelen. Bij bevestiging worden er offertes opgevraagd, in een vergelijkingsmatrix verwerkt en samen met een gedegen advies aangeboden aan het bestuur. Als de VvE een keuze heeft gemaakt uit de drie aangeboden offertes, geven wij één offerte in opdracht namens de VvE en dragen wij zorg voor de bouwbegeleiding.

Neem telefonisch contact op

Heeft u vragen over uw huidige MJOP VvE of heeft u nog geen meerjarenonderhoudsplan? Neem vrijblijvend contact op. Wij staan u graag telefonisch te woord via 088-3040800.