verenigen-van-belangen

VvE management uitbesteden?

Het besturen van een vereniging van eigenaren is een verantwoordelijke taak waar het nodige bij komt kijken. Het VvE management vraagt om kennis van zaken op bestuurlijk, financieel, administratief en technisch gebied. Veel VvE besturen kiezen ervoor om het vastgoed management van de VvE uit te besteden aan een professioneel en betrouwbaar VvE vastgoed managementbureau.

Wat doet een VvE management bureau?

De ledenvergadering van de vereniging van eigenaren bepaalt welke taken precies bij het beheer van het gebouw horen. Wat VvE beheer precies inhoudt verschilt dus per vereniging. In de meeste gevallen kiezen VvE besturen ervoor om de volgende taken uit te laten voeren door een VvE management bureau:
• De administratie van de VvE;
• De financiën van de VvE;
• Het incasseren van de servicekosten;
• Het onderhoud aan het gezamenlijke eigendom.

Wat zijn de kosten van VvE management?

Zoekt u optimale zekerheid bij uw VvE beheer? Twinss VvE management staat voor kwaliteit, structuur en continuïteit. Met passie voor ons vak, met aandacht voor de wensen van de klant, met optimale service. Deskundig, innovatief en met niet goed, geld terug garantie. Wilt u weten hoe we dat doen en tegen welke tarieven? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het management van uw VvE.

Twinss VvE Beheer uw betrouwbare VvE management bureau

Twinss VvE Beheer is in het bezit van het SKW Productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars. Het SKW-certificaat is een kwaliteitskeurmerk en garandeert dat wij een betrouwbare en deskundige VvE beheerder zijn aan wie u met een gerust hart uw VvE beheer kunt uitbesteden.

Wilt u meer weten over VvE vastgoed management? Bel of mail ons gerust. Wij staan u graag te woord.