Offerte
aanvraag
Vraag & Antwoord
verenigen-van-belangen

VvE beheerders van Twinss ontzorgen u graag!

Onze ervaring is dat VvE’s er vaak tegen opzien om nieuwe VvE beheerder aan te stellen terwijl zij ontevreden zijn. Niet alleen door alle rompslomp, maar ook door de hoge VvE beheer tarieven. Om ook al in deze stap te kunnen ontzorgen, hebben wij de overstapservice ontwikkeld waarmee een overdracht geen belemmering meer vormt. Uiteraard tegen gunstigste VvE beheer tarieven!

Voor uw VvE beheer Zuid-Holland en VvE beheer Noord Holland hebben wij een handige overstapservice

Voor uw gemak hebben wij een stappenplan opgesteld om duidelijk en zonder al te veel rompslomp over te stappen naar Twinss VvE beheer Zuid-Holland of Twinss Vve beheer Noord Holland. De overstap kan Twinss VvE beheer voor u verzorgen tijdens een vergadering met uw VvE. De vergadering kan eventueel vervangen worden door een stemmingsronde per post of mail. Let wel dat hierbij 100% stemming vereist is. Bij een schriftelijke stemmingsronde dient iedereen akkoord te gaan met de nieuwe VvE beheerder. Nadat de VvE in beheer is gekomen van Twinss VvE beheer Zuid-Holland of Twinss VvE beheer Noord Holland reiken wij het bestuur een hand-out uit, waar stap voor stap wordt uitgelegd welke stappen wij nemen om een geruisloze overdracht te bewerkstellen.

VvE beheer tarieven die voor iedereen toegankelijk zijn

De gehele overstapservice, inclusief het stappenplan en de hand-out, kunnen wij u bieden voor gunstige VvE beheer tarieven. Onze duidelijke werkwijze en de toegankelijke VvE beheer tarieven kunnen wij u op maat aanbieden. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!