Offerte
aanvraag
Informatie & Zelf Regelen
verenigen-van-belangen

SKW-certificaat: kwaliteitskeurmerk voor VvE beheerders

Twinss VvE Beheer is in het bezit van het SKW Productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars. Het SKW-certificaat garandeert dat wij een betrouwbare en deskundige VvE beheerder zijn aan wie u met een gerust hart uw VvE beheer kunt uitbesteden.

SKW gecertificeerd VvE beheer

Veel verenigingen van eigenaren besteden het VvE beheer uit. Maar hoe weet u als VvE bestuur dat een VvE beheerder kennis van zaken heeft? Om dat inzichtelijk te maken ontwikkelden de belangenvereniging VvE Belang, VGM NL (de brancheorganisatie van professionele beheerders van Verenigingen van Eigenaars) en Aedes (vereniging van woningcorporaties) het ‘Productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars’.

De eisen en normen zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn 5016. Een beheerder, die na toetsing door SKW aan de eisen voldoet, ontvangt het certificaat. Na certificatie wordt de beheerder jaarlijks getoetst of nog aan de normen voldaan wordt.

Vraag ons gerust naar het SKW-certificaat van Twinss VvE Beheer. Wilt u meer weten over SKW gecertificeerd VvE beheer? Bel of mail ons gerust. Wij staan u graag te woord.