verenigen-van-belangen

Vacature

Dankzij de gecontroleerde groei die Twinss VvE beheer doormaakt en de kwaliteit die wij graag hooghouden als SKW gecertificeerde beheerder van een mooie portefeuille aan VvE,  zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe gepassioneerde VvE beheerders om ons informele professionele team te versterken.
Wij bieden jou een professionele werkomgeving met een team aan specialisten die in samenwerking met elkaar tot mooie resultaten komen voor de in ons beheer zijnde verenigingen van eigenaars. Continue begeleiding, trainingen, cursussen, overleggen, klankbordsessies en collegialiteit vergroten de kwaliteit en het plezier in het bedienen van onze VvE.
Wij hebben in de afgelopen 10 jaar een mooi team aan collega’s verzameld, ben jij hier de gewenste aanvulling op?

Vacature VvE beheerder

Twinss VvE beheer maakt jaarlijks plaats voor stagiairs voor het doormaken van groei en het opdoen van praktijk ervaring. Trots zijn wij op de langdurige samenwerkingen die soms voortvloeien uit deze stage perioden.

Stage plaats financieel, commercieel, marketing

Beheer

Wij begrijpen dat u het als woningeigenaar, wooncorporatie of ontwikkelaar belangrijk vindt geen zongen te hebben over woonplezier voor uzelf en/of uw klanten.
Dat u niet onnodig tijd wilt besteden aan financiële zaken en technisch onderhoud.
Dat laat je het liefst iemand anders doen zodat u zichzelf kunt richten op datgene wat u echt belangrijk vindt.

Ontzorgen betekent voor ons een bijzonder ruim begrip.