VvE Beheer Spijkenisse

Het VvE Beheer voor de 4 Werelden in Spijkenisse omvat 254 appartementen, 260 parkeerplaatsen en 6 commerciële ruimtes en is gevestigd in Spijkenisse. De VvE is sinds 2013 in beheer bij Twinss.

VvE Beheer Spijkenisse

Voor VvE 4 Werelden in Spijkenisse verzorgen wij het administratief, financieel en technisch beheer.

4 Werelden

De Vier Werelden is een gebouw aan de Oude Maas in Spijkenisse. Het woongebouw is ontworpen door architect Robert Winkel en maakt deel uit van de nieuwe wijk De Elementen in Spijkenisse. Het gebouw bestaat uit vier delen, die twee verbonden torens vormen. De Vier Werelden is verdeeld in vier ‘werelden’. Deze werelden verschillen in uiterlijk, zowel qua gevel als binnenkant. Iedere wereld heeft een andere naam. Coast is bekleed met een witte gevel en bevat 65 appartementen. City is bekleed met een lichtgrijze gevel en bevat 86 appartementen. Village is bekleed met een donkergrijze gevel en bevat 66 appartementen en de Metropole-wereld is bekleed met glas en bevat 36 appartementen.

154 appartementen zijn persoonlijk eigendom van de bewoners. De resterende honderd appartementen zijn huurwoningen en eigendom van Woningbouwvereniging Maasdelta. In de plint van het complex zijn bedrijven gevestigd.

Wilt u weten wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.