VvE Beheer Amsterdam

Twinss verzorgt sinds 2012 het VvE Beheer voor VvE Sloterstyn in Amsterdam. Het woongebouw met winkels in de plint staat aan de Sloterkade, vlakbij Vondelpark en Rembrandpark. VvE Sloterstyn bestaat uit 34 appartementen, 19 parkeerplaatsen, 11 garages en 3 commerciële ruimtes. In 2006 is het complex geheel vernieuwbouwd naar een exclusief woonappartementencomplex met 34 wooneenheden verdeeld over zes verdiepingen.

VvE Beheer Amsterdam

Voor VvE Sloterstyn in Amsterdam verzorgen wij het administratief, financieel en technisch beheer.

Sloterkade Amsterdam-Zuid

De straat Sloterkade in Amsterdam-Zuid ligt op de westelijke kade van de Schinkel, een gekanaliseerde rivier. De kade vormt sinds de middeleeuwen de aansluiting van de Heiligeweg (met later de Overtoom) op de Sloterweg. Sinds diezelfde periode staat er bebouwing langs de kade. Veel van de oorspronkelijke bebouwing maakte in de loop der jaren plaats voor nieuwbouw.

Wilt u weten wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Voor de VvE Sloterstyn gelegen in Amsterdam voeren wij het administratieve, financiële en technische beheer VvE beheer. De VvE Sloterstyn bestaat uit 34 appartementen, 19 parkeerplaatsen, 11 garages en 3 commerciële ruimtes en is gevestigd in Amsterdam. De VvE is sinds 2012 in beheer bij Twinss.